Carrer Progrès , 57
08110 Montcada i Reixac , Barcelona
Telèfon: 93 575 21 84 - Fax: 93 575 27 85
E-Mail: a8044533@xtec.cat
www.xtec.net/ieslaferreriaGuia per el usuari.
- Benvinguts a la guia per usuaris. A continuació us explicarem els passos recomanats per a registrar-vos e iniciar sessió correctament amb el nou disseny de la pàgina web.


- Abans de poder iniciar la sessió, es necessari registrar-ne les dades del alumne en la web.


- Accediu a la pestanya `Registrar-te` en el menú superior de la pàgina i s'obrirà una taula amb totes les dades personals que s`han d`introduir per poder registrar-te.


- Analitzeu que les vostres dades s`han introduït correctament en tots els camps. (fletxa1) Especialment el DNI d`usuari que es requereix per a iniciar la sessió i el correu que es on ens enviaran la contrasenya.(La resta de dades es poden modificar abans de crear la matrícula).
- Una vegada omplert el formulari, fem clic al botó registrar-te (fletxa2).


- En el cas d`haver introduït el correu de forma equivocada o de no rebre la contrasenya heu d`accedir a la pestanya `Eliminar usuari`, en el menú superior de la pàgina. S`obrirà una taula on haureu d`introduir el vostre DNI/NIF. Una vegada eliminat el usuari, tindreu que tornar a registrar-vos.


- Una vegada heu registrat correctament el usuari, rebreu un correu amb informació del vostre compte així com la vostra contrasenya per iniciar sessió.


- Accediu a la pestanya `Inici de sessió` en el menú superior de la pàgina i s`obrirà el formulari per poder iniciar sessió.


- En aquesta pàgina heu d`introduir el DNI que heu posat a l`hora de registrar-vos i la contrasenya que heu rebut per al correu electrònic (fletxa1). Una vegada intruït les dades, feu clic al botó `Entrada`.